TellTur

Her finnes utskriftsvennlig kart og GPX spor for tellTurer tilrettelagt av RYFRI

TellTur med Ryfylke Friluftsråd

Ryfylke friluftsråd har våren/sommeren 2020 begynt i det små, med å legge ut turer på TellTur. Vi er helt i oppstartfasen og begynner med noen få turmål som et prøveprosjekt. Målsetningen er å legge til rette for TellTur mål i alle kommunene RYFRI er representert. 

På denne siden har vi samlet de turene vi har publisert på Telltur i 2020. Turene ligger fremdeles på TellTur, men her kan du laste ned kart i PDF format, slik at du kan få en utskrifts vennlig versjon i god kvalitet. Om du samtidig ønsker å ha GPX sporet, har vi gjort det tilgjengelig i en zip fil til nedlasting.

Kommune Tur type Område GPS spor (Zip fil)
Strand FotturJørpelandsholmen.pdfGPS Spor Jørpelandsholmen
SandnesFottur Flørlitrappene.pdfGPS Spor Flørlitrappene
StavangerPadleturLundsvågen-Lindøy.pdfGPS Spor Lindøy
SandnesPadleturHommersåkvågen-Litle_Teistholmen.pdfGPS Spor Litle_Teistholmen
SandnesPadleturHommersåkvågen-Tingholmen.pdfGPS Spor Tingholmen


For den som ikke har fått det med seg.

TellTur er friluftsrådenes elektroniske system for tur registrering, også kalt postkassetrim. Her kan du finne turmål og registrere besøkene dine automatisk med mobil appen Norgeskart Friluftsliv. Du kan konkurrere med deg selv eller med andre turgåere om å nå flere mål eller et mål flere ganger.

Registrer turmålet via GPS med Norgeskart Friluftsliv mobilapp for Android og iOS. Appen sjekker automatisk om du er innenfor 50 meters radius fra turmålet, da åpnes en innsjekkingsdialog som lar deg bekrefte at turmålet er besøkt. Så lenge du har turen lastet inn i appen, betyr det ingen ting om målet er uten mobil dekning når du når målet.

For full informasjon om mobilappen og dens bruk mot TellTur: norgeskart.wiki

Stikkordet er aktivitet.

Ryfylke Friluftsråd bruker sesongen 2020 til å teste ut opplegget og håper du tar systemet i bruk.
Vår motivasjon er å legge tilrette for aktivitet. Når vi kommer skikkelig i gang til neste sesong, motiverer vi deg til TellTur aktivitet gjennom konkurranser og premier. (Mer info kommer)

Turene og informasjon finner du på: Telltur